Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pariz

Heidi, Heidi… Ona je jednostavno rođena za crveni tepih

heidi klum nova3 (1)

Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (46) mamila je poglede u Parizu na predstavljanju parfema “7 lovers” Carine Roitfeld (64). U dugoj crno-bijeloj haljini istaknula je dekolte, a velikim prorezom na bedrima i svoje vitke noge.

Jasno, grudnjak je opet “zaboravila” obući.

– Izgleda fantastično. Nosi divnu haljinu, mislim da je bolja od onih koje su bile na pisti. Samo što se malo zaigrala. Godine čine svoje, ipak bi trebala nositi grudnjak drugi put – pisali su joj između ostalog.

Na događaj je došla sa zaručnikom, 17 godina mlađim muzičarom Tomom Kaulitzom (29). Par je u vezi od početka 2018. godine, a jedno od drugog se ne odvajaju.

Kako kažu, ne obaziru se na razliku u godinama i ne propituju svoju vezu zbog toga.

– Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer će vam briga stvoriti samo nepotrebne bore. Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno – izjavila je Heidi.

Od 1997. do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a od 2005. do 2014. s britanskim muzičarom Sealom (55) s kojim ima troje djece – sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).