Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

navikla na pravilnu ishranu

Heidi Klum: Napokon sam zadovoljna svojim izgledom

heidi klum nova3 (1)

Za strane medije progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom, britanskim muzičarom Sealom (55) s kojim ima troje djece – sinove Henryja (15) i Johana (13) te kćer Lou (10)

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (46) kaže da više nema problema s hranom jer je godinama u karijeri pazila na pravilnu prehranu pa sad sve ide “samo od sebe”.

Dodala je da je napokon zadovoljna svojim izgledom i da sada konačno može odabrati prave namirnice čak i ako stoje pored onih nezdravih. Sada se pridržava svog jelovnika i mnogo joj je lakše nego u počecima karijere kad joj je pravilna prehrana zadavala glavobolje.

Za strane medije progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom, britanskim muzičarom Sealom (55) s kojim ima troje djece – sinove Henryja (15) i Johana (13) te kćer Lou (10). Rekla je da njihov odnos nije uvijek odličan već da imaju zaista teških trenutaka.

S Flaviom Briatoreom model ima kćer Helene, koja će uskoro napuniti 16 godina, a koju je Seal službeno usvojio 2009. godine.

– Trudimo se da sve bude što bolje može. Uvijek postoji razlog zašto neko više nije s nekim, znate? Nije uvijek sve ‘med i mlijeko’. Jednostavno nije – pojasnila je Klum.

Trenutno je u braku s muzičarom Tomom Kaulitzom (30) i par neprestano objavljuje fotografije na kojima se vidi da su bliski i da imaju skladan odnos.

Osim toga, pratitelje često raznježe romantičnim opisima ispod fotografija na društvenim mrežama.