Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Helen Mirren pokazala kako izgleda bez trunke šminke

hellen miren

Poznata 74- godišnja glumica na Instagramu je odlučila podijeliti selfie lica bez trunke šminke zamolivši obožavatelje da doprinesu naporima u suzbijanju koronavirusa u Velikoj Britaniji

Slavna oskarovka i hvaljena britanska glumica Helen Mirren na svom Instagram profilu, kojeg prati više od pola miliona obožavatelja, odlučila je u humanitarne svrhe pokazati lice bez trunke šminke.

Poznata 74- godišnja glumica na Instagramu je odlučila podijeliti selfie lica bez trunke šminke zamolivši obožavatelje da doprinesu naporima u suzbijanju koronavirusa u Velikoj Britaniji.

“U zamjenu za ovu fotografiju koju sam uslikala ovo jutro, molim vas donirajte” stoji u Instagram objavi Helen Mirren, koja je uključivala i poveznicu na stranicu za donacije Udruženja intenzivne njege u Velikoj Britaniji koja podržava rad uposlenike intenzivne njege i njihove pacijente.

Poput slavne oskarovke brojne zvijezde s holivudske A-liste poput glumica Julie Roberts, Jessice Albe i Jennifer Lopez s mnoštvom obožavatelja na Instagramu odlučile su podijeliti fotografije i videe na kojima uživaju u prirodnom izdanju, bez trunke šminke na licu.