SHOWbuzz

Cameron Diaz

Holivudska glumica u 48. postala mama, nije objavila kako

04/01/2020

Iako smo presretni što možemo podijeliti ovakvu vijest, s druge strane znamo da moramo zaštititi njenu privatnost, stoga nećemo dijeliti nikakve fotografije, niti otkrivati nikakve nove detalje

Holivudska glumica Cameron Diaz (47) iznenadila je obožavatelje posljednjom objavom na društvenim mrežama. Objavila je da su ona i njein suprug, roker Benji Madden (40) postali roditelji.

– Sretna nova od Maddensa! Mi smo presretni, blagoslovljeni i zahvalni što u ovom novom desetljeću možemo objaviti rođenje naše kćerkice Raddix Madden. Istog je trena zarobila naša srca i upotpunila našu porodicu – napisala je Cameron, kojoj je ovo prvo dijete.

Glumica nije otkrila na koji način je malena došla na svijet niti kada. Prije nekoliko godina strani mediji pisali su da par želi posvojiti dijete ili potražiti pomoć surogat majke. Također, Cameron želi zaštititi privatnost djeteta.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

– Iako smo presretni što možemo podijeliti ovakvu vijest, s druge strane znamo da moramo zaštititi njenu privatnost, stoga nećemo dijeliti nikakve fotografije, niti otkrivati nikakve nove detalje, osim podatka da je neodoljiva – zaključila je Cameron.

Zasad nije poznato kada je Raddix točno došla na svijet, kao ni je li ju Cameron sama rodila ili možda surogat majka obzirom na njenu dob.

Par je sve izveo daleko od očiju javnosti.

Par se zaručio krajem 2014. godine te su sudbonosno “da” rekli u januaru 2015. Ceremonija je bila u njihovom domu na Beverly Hillsu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.