Jamie Lee Curtis

Holivudska glumica u 63. godini odvažnim stajlingom privukla veliku pažnju

Jamie je nedavno progovorila kako se s 40 godina odrekla alkohola, kojeg je ranije znala često kombinirati s lijekovima

Dodjela prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, a Jamie je bila jedna od prezenterica

Američka glumica Jamie Lee Curtis (62) bila je jedna od rijetkih zvijezda koja se uživo pojavila na dodjeli Zlatnih globusa jer je ove godine bilo nešto drugačije izdanje.

Dio zvanica ovogodišnju je ceremoniju pratio iz udobnosti svog doma, a dio ih je došao na crveni tepih.

Dodjela prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, a Jamie je bila jedna od prezenterica. Na dodjelu je došla u glamuroznoj žutoj haljini, ispod koje nije nosila grudnjak. Haljina ima duboki dekolte te je njen odvažni stajling privukao veliku pažnju.

Jamie je nedavno progovorila kako se s 40 godina odrekla alkohola, kojeg je ranije znala često kombinirati s lijekovima.

– Prije dugo vremena u jednoj dalekoj, dalekoj galaksiji bila sam mlada zvijezda u ratu sa sobom. Tada to još nisam znala. Držala sam to skriveno. Bila sam bolesna koliko i moje tajne. Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su me razumjeli uspjela sam ostati trijezna. Jedan po jedan dan, već pune 22 godine – pohvalila se glumica.