Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Holivudske glumice ne kriju razočaranje, Kim Kardashian dobila ulogu popularnoj horor seriji

kim kardashian uloga
FOTO: Instagram / Screenshot

Kim je pohađala glumački kurs kako bi se pripremila za ulogu, a u razgovoru s Varietyjem na Met Gali pojasnila je da dobiva pomoć od profesionalaca i stvarno uživa u “tom izazovu”

Ljubitelji horor žanra uskoro će uživati u novoj sezoni serije American Horror Story, no čini se da najava nove sezone nije ni upola velika vijest kao ta da će jednu od uloga utjeloviti Kim Kardashian.

Kardashian je prošla kroz pravu transformaciju za svoju ulogu u najnovijoj sezoni hit serije te izgleda potpuno neprepoznatljivo u prvom traileru za 12. sezonu jezivog serijala.

U traileru, Kim je nosila dugu bijelu periku i crnu haljinu, a u rukama je držala dijete dok je u pozadini svirala jeziva verzija pjesme Rock-A-Bye Baby.

Njena koža oslikana je bijelom bojom, što je snažan kontrast njenom upadljivom crvenom ružu i dramatičnim trepavicama. Njene kolegice Emma Roberts i Cara Delevingne odjevene su u sličan outfit nalikujući bezličnim figurama, noseći istu bijelu periku i izvodeći jeziv ples.

Najnovija sezona antologijske serije, nazvana Delicate, temelji se na romanu Danielle Valentine Delicate Condition, koji govori o ženi koja vjeruje da je neko pokušava spriječiti da ima dijete.

Iako je trailer oduševio mnoge obožavatelje, vijest o uključenosti Kim Kardashian u serijal izazvala je različite reakcije.

“Kolegice” nisu oduševljene

Premda je kreator serije Ryan Murphy opisao Kim Kardashian kao jednu od “najvećih televizijskih zvijezda na svijetu”, drugi glumci nisu bili impresionirani njegovom odlukom da ulogu dobije osoba koja nije glumica.

Patti LuPone, koja je i sama glumila u seriji, otkrila je da joj se ne sviđa odabir Kim Kardashian jer je uzela ulogu “drugim glumcima” koji su više zaslužili.

Sharon Stone je također na društvenim mrežama komentirala da Kim nije dostojna uloge.

“Pa znaš… Gluma nije zahtjevna kao operacija mozga, ali ipak, mi cijenimo svoju umjetnost. Učili smo, patili smo, u tome je stvar”, rekla je Stone.

Kim je pohađala glumački kurs kako bi se pripremila za ulogu, a u razgovoru s Varietyjem na Met Gali pojasnila je da dobiva pomoć od profesionalaca i stvarno uživa u “tom izazovu”.

“Zaista je zabavno izaći iz zone komfora i isprobati nešto novo te rasti. Tako sam uzbuđena zbog ovog iskustva”, izjavila je Kim.