Holivudski par vjenčao se jučer daleko od očiju javnosti (FOTO)

gwyneth-paltrow-wedding

Glumica Gwyneth Paltrow (46) i filmski producent Brad Falchuk (47) vjenčali su se jučer u njenoj vili u odmaralištu Hamptons u New Yorku, pišu američki mediji.

Među gostima na njihovoj svadbi su bili glumac Robert Downey Jr (53), komičar Jerry Seinfeld (64), reditelj Steven Spielberg (71) te par, glumica Cameron Diaz (46) i muzičar Benji Madden (39).

Falchuk je za “sudbonosno da” obukao sivo odijelo dok se ne zna kakvu je vjenčanicu nosila Paltrow. Na glumičinom imanju su bila tri šatora, za slavlje, osoblje i obred.

Gwyneth je ranije najavljivala kako će je budućem suprugu predati bivši muž, frontmen benda Coldplay Chris Martin (41), no on uopće nije bio na svadbi.

Paltrow i Falchuk u vezi su od avgusta 2014., a upoznali su se na setu serije “Glee” u kojoj je ona imala gostujuću ulogu. Par je potvrdio da je skupa 2015. na premijeri humoristične serije “Kraljice vriska”. Gwyneth se prije dvije godine razvela od Martina s kojim ima kćer Apple (13) i sina Mosesa (12), a svojevremeno je rekla da se zbog udaje za Brada osjeća kao da opet ima 21 godinu.

Brad iz 10-godišnjeg braka s filmskom producenticom Suzanne Bukinik ima kćer Isabellu i sina Brodyja.