Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hollywoodska zvijezda neprepoznatljiva, fanovi zabrinuti (FOTO)

depp_3

Nedavno je na društvenim mrežama Johnny Depp (54) objavio svoje novije fotografije kojima je šokirao obožavatelje. Fotke zvijezde “Pirata s kariba” i brojnih drugih blockbustera koji, uglavnom zahvaljujući njemu, već desetljećima pune kino blagajne, nastale su tokom europske turneje njegova benda The Hollywood Vampires.

Prema mišljenju mnogih zabrinutih fanova, zgodni Depp na novim fotkama izgleda mršavo i blijedo, čak i bolesno.

“Moj heroj izgleda bolesno”, “Jako je mršav” i “Je li to uopće on”, samo su neki od komentara koje su obožavatelji napisali pokraj Deppovih fotki iz Rusije.

Da nešto s glumcem nije u redu pokazuje i njegovo nedavno ponašanje, kad je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma ‘Labirint’ gdje je Johnny fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

Udario ga je u rebra, a kad ga je krenuo i dalje tući, ljudi sa seta su ih odvojiti. Nakon toga je, kako je ispričao jedan od svjedoka, koji je rekao i da je Depp na set došao u ‘toksičnom stanju’, menadžeru nudio novce da ga udari i vikao: ‘Udari me ako smiješ, evo ti 100.000 dolara’, Kako tvrde američki mediji, Johnny je poludio kad je od gradskih vlasti zatražio da mu dopuste dodatnih pola sata snimanja na ulici, što su mu oni odbili.

“Morali smo mu brisati i drogu s lica u klubovima da nitko ne primijeti da je drogiran. Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje, bili smo potplaćeni i imali previše posla”, rekli su na sudu bivši Johnnyjevi tjelohranitelji Eugene Arreola (38) i Miguel Sanchez (38).

Dodali su kako im glumac nije platio prekovremeni rad od aprila 2016. do januara 2018., te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor. Na sudu su se požalili i da su ‘pazili na njega da ne bi potrošio previše novca, što ih je sam od tražio, te da su mu ‘glumili dadilju’, a već su ‘dadiljali’ i njegovu djecu što im nije bilo u opisu posla.