Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"folkomanija"

Hrvati poludjeli za narodnjacima, sada su pokupovali karte za dvije Arene godinu unaprijed

brena prijovic josipa
FOTO: Pixsell

Publika je, čini se po interesu za kartama, s nestrpljenjem očekuje

Hrvatska je definitvno poludjela za narodnjacima. Nakon što je Aleksandra Prijović rasprodala čak pet koncerata u zagrebačkoj Areni, karte se prodaju kao lude i za koncerte njene svekrve. Pjevačica Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić u Bosni, je u samo dva dana rasprodala i drugu zagrebačku Arenu.

“To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku”, rekla je Brena nakon druge rasprodane Arene.

Publika je, čini se po interesu za kartama, s nestrpljenjem očekuje.

“U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. decembra”, rekla je pjevačica.

Tako je folk pjevačici uspjelo ono što nikome do sada nije – u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu tačno godinu dana unaprijed.

Josipa Lisac: Znam za neke koncerte na kojima je pola karata podijeljeno

Javnost u Hrvatskoj je podijeljena oko “folkomanije” koja je zadesila naciju. Legendarna Josipa Lisac je gostujući na N1 infoTV dala je svoj komentar o popularnosti “cajki” u Hrvatskoj.

“Zašto ne bismo imali svoj izbor?”, kazala je Lisac na pitanje šta misli o pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović.

“I ja imam pune i rasprodane koncerte, i drugi imaju pune i rasprodane koncerte, nema tu ljubomore. Ne želim reći ništa protiv”, istaknula je pjevačka diva te je dodala:

“Pogotovo ako još ima ljudi koji su uplatili karte, pa to je fantastično. Jer znam za neke koncerte za koje je pola karata podijeljeno. Ima li pravde? Ne znam. Ali ako ste spremni za koncert i možete ga rasprodati, super! Nema riječi”, objasnila je Josipa.