Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Hrvatska novinarka potvrdila vezu s legendom Real Madrida

New Project – 2022-02-15T130049.690

Otkako živi i radi u Španiji, atraktivna novinarka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Evrope, a svoj ljubavni život do sada je uspješno skrivala

Hrvatska novinarka Fani Stipković (39) na Instagramu je objavom zajedničke fotografije potvrdila vezu s legendarnim španskim fudbalerom Fernandom Hierrom (53). A, pohvalila se i poklonom koji je dobila za Valentinovo.

Nakon što su nekoliko puta snimljeni zajedno u javnosti, vezu je sada potvrdila i na svom Instagramu.

Uz njihovu prvu zajedničku fotku na društvenoj mreži stavila je samo srce.

Fani se u svojim pričama na Instagramu pohvalila i da joj je Fernando za Valentinovo poklonio cvijeće, a u opisu je istakla kako je “sretna djevojka”.

Otkako živi i radi u Španiji, atraktivna novinarka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Evrope, a svoj ljubavni život do sada je uspješno skrivala.

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je novinarka izazvala veliko zanimanje španskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u decembru prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.