SHOWbuzz

mrzi kad je zovu influensericom

Iako zarađujem milione, živim kao da sam siromašna

24/07/2020

Obožavam Instagram. Kreativna sam, umjetnik sam, slikam, crtam, stvarnom muziku. Tamo nema ograničenja koliko možete biti kreativni

Jem Wolfie (28) postala je popularna nakon što je na OnlyFans stranici ostvarila prihod od preko 150.000 dolara. Brojni pratitelji na društvenim mrežama plaćaju joj kako bi gledali njen sadržaj. Uz to, razvila je karijeru modela.

No, iako zarađuje veliku svotu novca, Jem, tvrdi, to javno ne pokazuje.

– Živim kao da sam siromašna i to je važno znati. Živim skroman život. Ne kupujem ništa za sebe. Sretnija sam nego ikada jer sve što sam ikad željela je kuća u kojoj mogu imati pse. Nikad to nisam uspjela ostvariti, ali trenutno gradim kuću tako da mogu udomiti što više pasa – rekla je Jem za strane medije.

Kaže kako ljudima teško objašnjava na koji način zarađuje, ali jedno sa sigurnošću govori – mrzi kad je zovu influensericom.

– Nikad za sebe ne bih rekla da utičem na nečije mišljenje i život. Svako ima pravo na vlastiti stav i način života – govori Wolfie.

Jem na Instagramu prati 2,7 miliona pratitelja i pomoću njih uspjela je izgraditi svoju karijeru.

– Obožavam Instagram. Kreativna sam, umjetnik sam, slikam, crtam, stvarnom muziku. Tamo nema ograničenja koliko možete biti kreativni. Zato je to moja oaza sreće – ispričala je.

Svjesna je kako se njen sadržaj zapravo temelji na izgledu, ali to joj ne smeta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.