Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igor bivšu djevojku ostavio nakon što joj je procurio pornić

jelena kojic seve

Prije nego što je upoznao Severinu, Igor Kojić bio je u vezi sa srbijanskom voditeljicom Jelenom Žeželj koja mu je, prema pisanju srbijanskih medija, bila velika ljubav.

Jelena i Igor najprije su bili veoma dobri prijatelji, a onda se 2008. godine između njih rodila ljubav.

“Toliko su svi mislili da smo u vezi i toliko su nas novinari proganjali da smo se često šalili kako ćemo se i stvarno smuvati. Inače, bili smo veoma dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano”, rekla je jednom prilikom Jelena koja se proslavila sudjelovanjem u srpskom izdanju Big Brothera.

VEZANI Fotografije gole Severine kruže internetom? (FOTO 18+)

No, ubrzo su u javnost procurile njene porno snimke s drugim muškarcem, a prema pisanju medija u Srbiji, upravo je to bio razlog zbog kojeg ju je Igor ostavio.

“Kada smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao, i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav i točno je da smo obnovili kontakt. Ponovo sam mu dozvolila da se približi mom srcu, ali vidjet ćemo u kom pravcu će to ići”, rekla je 2014. godine Jelena za medije.

VEZANI Severinina karijera puna skandala, a jedan od najvećih nema veze sa seksom

Ali, stvari su ipak krenule u drugom pravcu. Iste se godine Jelena preselila u Las Vegas i udala za Nemanju Selezana s kojim danas živi u San Diegu. Par ima i sina, piše Index.hr.

Igor je, naime, 2015. upoznao Severinu…

Podsjećamo, na internetu su se pojavile eksplicitne fotografije za koje su srbijanski mediji napisali da se na njima nalazi Severina. Njen menadžer Tomica Petrović za objavu je optužio “bivšeg partnera”, a Igor Kojić direktno Milana Popovića koji je nakon toga za Index izjavio:

“Fotografije koje su objavljenje su vjerovatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.”

Inače, Severina je jednu od golišavih fotografija i sama objavila 2014. godine na Facebooku, dok je bila u Parizu sa sinčićem Aleksandrom.

https://www.fokus.ba/magazin/showbuzz/nema-dvojbe-poznato-ko-je-objavio-fotografije-gole-severine-foto-18/1200232/