Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

IMDb-ova lista: Margot Robbie najpopularnija filmska zvijezda u 2016.

07/12/2016

Na prvom mjestu liste najpopularnijih filmskih zvijezda u 2016. godini koju je objavila najveća baza podataka o filmu na internetu (IMDb) nalazi se australska glumica Margot Robbie.

Robbie je privukla pažnju ulogom Harley Quinn u filmu ”Suicide Squad” (Odred otpisanih), a glumila je i Jane Clayton u filmu “The Legend of Tarzan” ( Legenda o Tarzanu) te Tanyu Vanderpoel u filmu in “Whiskey Tango Foxtrot”.

Na drugom mjestu ovogodišnje liste nalazi se Emilia Clarke, poznata po ulozi Daenerys Targaryen u seriji ”Game of Thrones” (Igra prijestolja).

Millie Bobby Brown, poznata po ulozi u seriji ”Stranger Things” našla se na trećem mjestu IMDb-ove liste najpopularnijih glumaca 2016. godine.

Od deset imena na listi osam čine žene. Čast da budu rijetki glumci na ovoj listi imali su Leonardo DiCaprio, koji je filmom ”The Revenant” (Povratnih) osvojio Oscara te njegov kolega iz tog filma Tom Hardy.

IMDb-ova lista najpopularnijih glumaca izgleda ovako:

1. Margot Robbie
2. Emilia Clarke
3. Millie Bobby Brown
4. Tom Hardy
5. Morena Baccarin
6. Gal Gadot
7. Alicia Vikander
8. Daisy Ridley
9. Haley Bennett
10. Leonardo DiCaprio

Komentari