Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Indira nakon 21 godinu napušta Coloniju, navela i razlog

Indira Levak

Na svom Instagram profilu Indira Levak (43) objavila je tužnu vijest za obožavatelje Colonije. Naime, otkrila je kako izlazi iz legendarne grupe koju je prije 21 godinu stvorila s Borisom Đurđevićem.

– Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek – stoji na društvenoj mreži.

Objasnila je da će dalje nastupati kao Indira zajedno sa svojim timom kreativaca, a svoju prepoznatljivu energiju usmjerit će na svježe ideje i želje vjerne publike, kojoj je zahvalna na podršci i ljubavi.

– Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira – stoji na društvenoj mreži – napisala je pjevačica.