SHOWbuzz

Spojila nespojivo

Irina Shayk šta god da obuče izgleda sjajno

21/05/2020

Sljedećeg mjeseca biće godinu dana otkako je Shayk (rođena Shaykhlislamova) završila četverogodišnju romansu s 45-godišnjom holivudskom zvijezdom, Bradleyjem Cooperom

Poput brojnih zvijezda tokom pandemije koronavirusa, za rusku ljepoticu Irinu Shayk udobnost se nalazi visoko na listi prioriteta kada je riječ o kreiranju casual odjevnih kombinacija.

U društvu svoje mezimice iz veze s holivudskim glumcem i rediteljem Bradleyjem Cooperom, 34- godišnja Ruskinja ponovno je uočena na ulicama New Yorka, a ovoga puta privlačila je pažnju kombinacijom stvorenom od naizgled nespojivih komada.

Košulju od trapera predimenzioniranog kroja, Shayk je uspjela spojiti s crnim biciklističkim hlačicama, dok je na nogama nosila glomazan par takozvanih Storm čizmi s potpisom popularnog italijanskog brenda, Bottega Veneta.

Sljedećeg mjeseca biće godinu dana otkako je Shayk (rođena Shaykhlislamova) završila četverogodišnju romansu s 45-godišnjom holivudskom zvijezdom, Bradleyjem Cooperom, koji u New Yorku posjeduje kuću u gradskoj četvrti Greenwich Village, čija se vrijednost procjenjuje na 13, 5 miliona dolara.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.