Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spojila nespojivo

Irina Shayk šta god da obuče izgleda sjajno

irina1

Sljedećeg mjeseca biće godinu dana otkako je Shayk (rođena Shaykhlislamova) završila četverogodišnju romansu s 45-godišnjom holivudskom zvijezdom, Bradleyjem Cooperom

Poput brojnih zvijezda tokom pandemije koronavirusa, za rusku ljepoticu Irinu Shayk udobnost se nalazi visoko na listi prioriteta kada je riječ o kreiranju casual odjevnih kombinacija.

U društvu svoje mezimice iz veze s holivudskim glumcem i rediteljem Bradleyjem Cooperom, 34- godišnja Ruskinja ponovno je uočena na ulicama New Yorka, a ovoga puta privlačila je pažnju kombinacijom stvorenom od naizgled nespojivih komada.

Košulju od trapera predimenzioniranog kroja, Shayk je uspjela spojiti s crnim biciklističkim hlačicama, dok je na nogama nosila glomazan par takozvanih Storm čizmi s potpisom popularnog italijanskog brenda, Bottega Veneta.

Sljedećeg mjeseca biće godinu dana otkako je Shayk (rođena Shaykhlislamova) završila četverogodišnju romansu s 45-godišnjom holivudskom zvijezdom, Bradleyjem Cooperom, koji u New Yorku posjeduje kuću u gradskoj četvrti Greenwich Village, čija se vrijednost procjenjuje na 13, 5 miliona dolara.