Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"nakit i skupocjenosti"

Iz kuće bogate nasljednice ukradeno 50 miliona dolara?!

tamara1

Kćer britanskog mogula Bernia Ecclestonea (89) izjavila je kako je slomljena i u totalnom šoku nakon cijelog incidenta

Provalnici su navodno ukrali 50 miliona dolara vrijednosti nakita iz kuće poznate britanske reality zvijezde i nasljednice Tamare Ecclestone (35), pišu strani mediji. U petak navečer, samo nekoliko sati nakon što je sa suprugom Jayjem i kćeri Sophiom (5) poletjela za Lapland u Finskoj, zasad još uvijek nepoznati počinitelji provalili su u kuću bogate nasljednice u zapadnom Londonu.

Navodno ih je bilo troje, a provalnici su u kuću ušli preko dvorišta i čak 50 minuta proveli u njoj pritom ukravši gotovo sav Tamarin nakit uključujući i Cartierov nakit u vrijednosti koji je dobila kao svadbeni poklon od Jaya za kojeg se udala 2013. godine.

Kćer britanskog mogula Bernia Ecclestonea (89) izjavila je kako je slomljena i u totalnom šoku nakon cijelog incidenta. Zanimljivo je kako je cijela kuća pod 24-satnim čuvanjem zaštitara, a nekoliko njih bilo je u kući za vrijeme provale.

– Provalnici su se popeli preko stražnje ograde i ušli u vrt, a nakon toga u kuću. Smetali su im zaštitari, ali uspjeli su pobjeći kroz prozor – izjavio je izvor blizak s parom Ecclestone.

U kvartu Kensington gdje se pljačka dogodila, žive brojen poznate zvijezde kao što je poduzetnik Jon Hunt, vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovich, najbogatiji Kinez Wang Jianlin te brojni drugi.