SHOWbuzz

"nakit i skupocjenosti"

Iz kuće bogate nasljednice ukradeno 50 miliona dolara?!

16/12/2019

Kćer britanskog mogula Bernia Ecclestonea (89) izjavila je kako je slomljena i u totalnom šoku nakon cijelog incidenta

Provalnici su navodno ukrali 50 miliona dolara vrijednosti nakita iz kuće poznate britanske reality zvijezde i nasljednice Tamare Ecclestone (35), pišu strani mediji. U petak navečer, samo nekoliko sati nakon što je sa suprugom Jayjem i kćeri Sophiom (5) poletjela za Lapland u Finskoj, zasad još uvijek nepoznati počinitelji provalili su u kuću bogate nasljednice u zapadnom Londonu.

Navodno ih je bilo troje, a provalnici su u kuću ušli preko dvorišta i čak 50 minuta proveli u njoj pritom ukravši gotovo sav Tamarin nakit uključujući i Cartierov nakit u vrijednosti koji je dobila kao svadbeni poklon od Jaya za kojeg se udala 2013. godine.

Kćer britanskog mogula Bernia Ecclestonea (89) izjavila je kako je slomljena i u totalnom šoku nakon cijelog incidenta. Zanimljivo je kako je cijela kuća pod 24-satnim čuvanjem zaštitara, a nekoliko njih bilo je u kući za vrijeme provale.

– Provalnici su se popeli preko stražnje ograde i ušli u vrt, a nakon toga u kuću. Smetali su im zaštitari, ali uspjeli su pobjeći kroz prozor – izjavio je izvor blizak s parom Ecclestone.

U kvartu Kensington gdje se pljačka dogodila, žive brojen poznate zvijezde kao što je poduzetnik Jon Hunt, vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovich, najbogatiji Kinez Wang Jianlin te brojni drugi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.