Izaberi svoj OK paket i first minute ponudu Nektar OK Festa

Paketi_sajt

Organizatori četvrtog po redu Nektar OK Festa koji će se održati od 30. juna do 02. jula u NP Sutjeska, za sve posjetioce osim odlične zabave uz vrhunske izvođače i brojne druge prateće sadržaje, pripremili su i posebne OK pakete ponude kako bi im ovogodišnji boravak na Tjentištu učinili nezaboravnim.

Svi zainteresovani na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/rezervacije/ mogu da potraže svoj idealan paket, po posebnim cijenama u first minute ponudi koja će biti aktuelna sve do 01. aprila.

Zbog velikog interesovanja publike ove godine već u prvih nekoliko dana bukirani su svi OK paketi koji su podrazumjevali boravak u smještajnim objektima NP Sutjeska. Do početka festivala posjetiocima su na raspolaganju paketi boravka u OK kampu, gdje ih i ove godine očekuje sjajna zabava, provod i druženje uz odličan program na OK stage-u gdje će nastupiti: „Straight Jackin“ – „Justin's Johnson“ – „Kanda, Kodža i Nebojša“ – „E-PLAY“ – „Zoster“ – „Deca loših muzičara“.

Za nezaboravne trenutke u OK kampu sa prijateljima, izaberite jedan od paketa „Avantura za 5“/“OK kamp prijatelj“, pođite na Tjentište u društvu i iskoristite posebnu pogodnost 4 + 1 paket gratis!

Izaberite jednu od aktuelnih ponuda i provedite vrijeme sa prijateljima. I ove godine prijatelj Nektar OK Festa je kompanija m:tel.