SHOWbuzz

Imao 50 godina

Iznenada umro Taylor Hawkins, bubnjar Foo Fightersa

26/03/2022

Foo Fightersi trenutno su na turneji po Južnoj Americi, a u vrijeme Hawkinsove smrti trebali su nastupiti na festivalu Estéreo Picnic u Bogoti

Bubnjar Foo Fightersa Taylor Hawkins preminuo je s 50 godina, objavio je bend u kojem je svirao 20 godina.

“Ova naša Foo Fighters obitelj je slomljena tragičnim i preranim gubitkom našeg voljenog Taylora Hawkinsa”, napisali su na društvenim mrežama. “Njegov glazbeni duh i zarazni smijeh zauvijek će živjeti s nama”, dodali su.

Foo Fightersi trenutno su na turneji po Južnoj Americi, a u vrijeme Hawkinsove smrti trebali su nastupiti na festivalu Estéreo Picnic u Bogoti, rekao je glasnogovornik benda za Rolling Stone. Planiran je i njihov nastup na dodjeli nagrada Grammy sljedeće sedmice.

Kolumbijski mediji pišu da su Hawkinsa pronašli mrtvog u hotelskoj sobi. Uzrok smrti zasad nije objavljen.

“Naša srca su uz njegovu suprugu, djecu i porodicu. Molimo da se njihova privatnost poštuje u ovom nezamislivo teškom trenutku”, dodali su članovi benda u izjavi.

Iza Hawkinsa je ostala supruga Alison i njihovo troje djece.

Kako se širila vijest o Hawkinsovoj smrti, brojni glazbenici i slavne osobe na društvenim mrežama počeli su se opraštati od njega. “Bog te blagoslovio, Taylor Hawkins. Volio sam tvoj duh i tvoju nezaustavljivu rock moć”, napisao je Tom Morello iz Rage Against the Machine.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.