Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

latino diva

J. Lo ima 50 godina i objavila je fotografiju u bikiniju koja je oduševila sve (FOTO)

jj

Nedavno je procurio i tipični dnevni jelovnik pjevačice koja svakodnevno oduševljava izgledom

Nakon što je oduševila svijet izgledom tokom nastupa na Super Bowlu, 50-godišnja Jennifer Lopez objavila je fotografiju u bikiniju te ostavila fanove bez daha.

“Opušteno i napunjenih baterija”, napisala je pjevačica uz selfie iz ogledala i u samo nekoliko sati prikupila više od šest miliona lajkova.

Nedavno je procurio i tipični dnevni jelovnik pjevačice koja svakodnevno oduševljava izgledom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Relaxed and recharged. ?

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Njen doručak obično je proteinski smoothie. On sadrži žličicu proteinskog praha, jagode, maline, borovnice, grčki jogurt, cimet, med, kockice leda i svježe iscijeđen limunov sok. “Do ručka umirem od gladi”, rekla je jednom prilikom.

Često ide na salatu s lososom i povrćem kao što su brokula, tikvice, paprika itd. Za jedan magazin otkrila je još jedan recept za salatu: sitno narezani kelj s tjesteninom, sjemenke bundeve, svježi sok od limuna, ekstra djevičansko maslinovo ulje i mljeveni divlji luk.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

“Stalno sam u pokretu i to zahtijeva zdravije užine, kao što su voće i povrće, koje nosim sa sobom”, otkrila je. Kada je večera u pitanju, Jennifer Lopez uglavnom pribjegava proteinima uparenim s kvinojom. “To ima okus kao riža i grah na kojima sam odrasla. Također volim prasetinu i piletinu, posebno na portorikanski način”, dodaje pjevačica.