Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"preklinjem vas"

Jackman: Nemojte Reynoldsa nominirati za Oscara, zagorčat će mi život

New Project (60)

Reynolds i Jackman javno se provociraju i trolaju već godinama

Holivudski glumac Hugh Jackman objavio je video na svojim društvenim mrežama u kojem moli Akademiju da ove godine ne nominira njegovog kolegu Ryana Reynoldsa za Oscara.

Reynolds je u užem izboru za nominaciju za najbolju pjesmu s Good Afternoon iz božićnog filma Spirited, u kojem glumi s Willom Ferrellom, ali Jackman ih sada preklinje da mu ne daju tu nominaciju.

“Super mi je bio Spirited kao film, gledao sam ga s cijelom porodicom i zaista smo uživali. Volim Ferrella, volim Octaviju Spencer, a odlična mi je i pjesma Good Afternoon. Smijao sam se tokom cijelog filma i briljantan je”, započeo je Jackman pa nastavio u malo drugačijem tonu.

“Međutim, preklinjem vas iz sveg srca, nemojte uzimati Ryana Reynoldsa u obzir kod nominacija za Oscara. Kada bi Reynolds bio nominiran u kategoriji za najbolju pjesmu, moj bi život u sljedećih godinu dana bio nepodnošljiv”, kazao je Jackman i potom pojasnio.

“Vidite, ja moram s Reynoldsom snimati Wolverinea i Deadopool sljedećih godinu dana. Kada bi on dobio tu nominaciju, bilo bi nemoguće snimati s njim i to bio postao velik problem”, izjavio je Jackman.

Dakako, sve što je Jackman izjavio, rekao je u šali.

Reynolds i Jackman javno se provociraju i trolaju već godinama, na sveopće oduševljenje svojih obožavatelja, a iznimka nije ni ovaj Hughov posljednji video. Štaviše, Ryan je na svom Instagramu već podijelio Jackmanov video i ostavio mu šaljiv komentar.

“Znam da je još rano, ali Good Afternoon i tebi gospodine Jackman”, napisao je Reynolds.