Jala Brat “rastopio” obožavateljke porukom svojoj dragoj

jala brat alma1

Njegova izabranica je Alma Ikanović, koju je vjerio prije tačno tri godine, a u braku su od avgusta 2017

Jedan od najtraženijih muzičara sa ovih prostora Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, godinama voli istu ženu. Njegova izabranica je Alma Ikanović, koju je vjerio prije tačno tri godine, a u braku su od avgusta 2017.

Jala Brat se na društvenim mrežama oglasio povodom rođendana njegove drage.

Ovog puta iznenadio je sve, naročito pripadnice ljepšeg spola, emotivnom porukom koju je posvetio Almi.

– Godinama si moja inspiracija, moja muza, mila moja i evo opet kada krenem da napišem nešto u tvoje ime, uhvati me trema kao početnika, kao amatera, možda zato što me na trenutke strah, da za tvoju dobrotu i ljepotu ne postoje riječi dovoljne hvale i da ću baš tu zakazati, jer kako da opišem tvoj šarm? Danas ti se neću zahvaljivati za sve što si uradila za mene, ti najbolje znaš i ako nikada ne spominješ, ti koja me i dalje bodriš u utakmici zvanoj život. Možda mi je ovo i najdraži datum od svih, baš ovakav jesenji dan, možda je baš tada dragi Bog odlučio da se rodi anđeo koji će mi promijeniti čitav svijet – napisao je reper.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Godinama si moja inspiracija, moja muza, mila moja i evo opet kada krenem da napisem nesto u tvoje ime, uhvati me trema kao pocetnika, kao amatera, mozda zato sto me na tenutke strah, da za tvoju dobrotu i ljepotu ne postoje rijeci dovoljne hvale i da cu bas tu zakazati, jer kako da opisem tvoj šarm? Danas ti se necu zahvaljivati za sve sto si uradila za mene, ti najbolje znas i ako nikada ne spominjes, ti koja me i dalje bodriš u utakmici zvanoj život. Mozda mi je ovo i najdraži datum od svih, bas ovakav jesenji dan, mozda je bas tada dragi Bog odlucio da se rodi andjeo koji ce mi promijeniti citav svijet. Bilo kako bilo, samo mi budi zdrava i sretna, tu sam da ti cuvam ledja od svih nedaca, tu sam da slavimo svaki osmijeh i zagrljaj, tu sam i da sutra ostanemo bez svega, jer kraj tebe i bez nicega imam citav svijet .Bogat je covjek onaj koji upozna pravu ljubav i pronadje iskrenu srecu u ovom ludom i brzom životu, to nam je i dalje najveci, uspijeh, ponos i trofej. Voljena si dok je vijekova, sretan rodjendan zeli ti tvoj Jasmin. @mrs_fazlic

Objavu dijeli Jala Brat (@jalabrat)

jala brat supruga alma