Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jala poručio Ajanoviću: Razvalit ću te gdje god te sretnem!

jala

Autor pjesme “Ljubav je” s kojom bi BiH trebala biti predstavljena na Eurosongu, Almir Ajanović, preksinoć je fizički napao nekoliko osoba u vlašićkom restoranu. Ajanović je, iz samo njemu poznatih razloga, flašom gađao repera Jasmina Fazlića Jalu, s kojim je i stigao na Vlašić.

Za istim stolom sa Fazlićem su sjedili i Fuad Backović Deen i pjevač Šaćir Ameti, koji je u ovom incidentu izvukao deblji kraj. Naime, u tom incidentu Ameti je skoro ostao bez oka, a navodno planira tužiti Ajanovića za fizički napad.

Odmah nakon incidenta Ajanović se zaključao u hotelsku sobu, a Jasmin Fazlić Jala napustio je Vlašić. Na putu za Sarajevo Jala je, kako saznaje Slobodna Bosna, iz svog automobila pobacao stvari Almira Ajanovića.

[yuzo_related] Razlog nasrtaja Ajanovića na Jalu je još nepoznat, a dobro upućeni izvori Slobodne Bosne tvrde kako je Ajanović danima bio pod velikim pritiskom kojeg je pokušavao “smiriti” tabletama i alkoholom. Navodno, kada je došlo do incidenta na Vlašiću, Ajanović “nije bio sav svoj“.

Dobro upućeni izvori tvrde kako se Ajanović izvinio svima, uključujući i Jasmina Fazlića Jalu koji za sada nema namjeru oprostiti Ajanoviću i preći preko incidenta koji se desio na Vlašiću.

“U Švedskoj, u Stockholmu… razvalit ću te gdje god te sretnem”, navodno je sadržaj poruke koju je Jala uputio Ajanoviću nakon incidenta.

Almir Ajanović, pored toga što je autor pjesme, ujedno je i producent nastupa bh. delegacije na Eurosongu, te je u tu svrhu osigurao i veći dio novčanih sredstava.