Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Jasmila Žbanić sa porodicom se odselila iz BiH

25/05/2018

Bh. rediteljka Jasmila Žbanić s porodicom se preselila u Berlin, javlja Dnevni avaz.

Ona već neko vrijeme živi i radi u ovom njemačkom gradu, a, kako su potvrdili izvori bliski rediteljki i njenom suprugu Damiru Ibrahimoviću, njihova kćerka Zoe tamo ide u školu.

Njen suprug tvrdi da se “nisu u skroz preselili”, te da su “pola tamo, pola ovamo”.

Ističe da u Berlinu rade dokumentarni film.

– U pitanju je priča koja ima veze i s Njemačkom. Ne bih previše govorio o tome, jer je još razvijamo i radimo. Uglavnom, dosta je ozbiljna tema, o čemu ne bih mnogo govorio. Tako osnovni razlog boravka u Berlinu su poslovni projekti na kojima radimo, dokumentarac, a uskoro bismo trebali početi raditi na jednom njemačkom igranom filmu, pojašnjava Ibrahimović.

 

Iako se u njenom okruženju moglo čuti da je Žbanić u Berlinu počela s realizacijom filma „Srebrenica“, njen suprug ističe da će se to ipak desiti u BiH.

– „Srebrenicu“ ćemo snimati početkom iduće godine ili na proljeće. Taj projekt ide svojim tokom kako treba da ide – govori Ibrahimović.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.