Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sedmica mode

Je li Clooneyeva bivša malo pretjerala u pokazivanju atributa?

Elisabetta Canalis4

Ono po čemu je Elisabetta poznata nisu njeni poslovni angažmani i ljepota, već dvogodišnja veza sa slavnim holivudskim zavodnikom

Na ovogodišnjoj Sedmici mode u Milanu svoju novu kolekciju predstavio je i slavni brend Max Mara, a među uzvanicima u prvom redu našla se i bivša djevojka Georgea Clooneyja, 41-godišnja italijanska glumica, pjevačica i showgirl, koja je svojom hrabrom modnom kombinacijom ostavila sve bez riječi.

Svi su ostali bez riječi kada je na reviju Max Mare stigla 41-godišnja Elisabetta Canalis. Atraktivnu Italijanku zbog njenog su modnog odabira fotografi pratili u stopu, a kako i ne bi kada su svi pokušali uhvatiti što bolji ugao kako bi se vidjele njene, pa slobodno se može reći, gole grudi ispod sakoa.

Naime, Elisabetta je za reviju odabrala neobično bijelo odijelo sa kaki uzorkom i s potpisom Max Mare, dok je ispod njega imala u potpunosti proziran dolčevita top ispod kojeg nije nosila apsolutno ništa, te su u prvi plan došle njene gole grudi.

Ispred fotografa stala je izrazito samouvjereno, skrivajući pogled iza dizajnerskih sunčanih naočala.

Ono po čemu je Elisabetta poznata nisu njeni poslovni angažmani i ljepota, već dvogodišnja veza sa slavnim holivudskim zavodnikom. Prije negoli ga je ‘uhvatila’ današnja supruga Amal, George Clooney bio je u vezi s ovom italijanskom ljepoticom, s kojom je prekinuo u junu 2011. godine.

I nakon prekida Elisabetta Canalis imala je samo riječi hvale za svog bivšeg, a o njihovoj je vezi progovorila i u knjizi “Questo Amore”, koju je napisao italijanski novinar Bruno Vespa.

Ipak, zanimljiva je njena izjava koju je svojevremeno izrekla, kada je rekla da je 17 godina stariji Clooney za nju “bio veoma važan i poseban, baš kao što otac i treba biti”. Na pitanje novinara da pojasni svoju izjavu, ona je rekla:

“Naša veza više je bila ona oca i kćeri, a to sam tek sada uspjela spoznati.”