Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Je li na pomolu rasplet monstruoznog ubistva srbijanske folk pjevačice?

jelena marjanovic

Srbijanska policija je danas oko 12.30 sati privela nepoznatog mladića u bijelom dresu koji je došao na borčansko groblje Zbeg na kom su porodica i prijatelji davali četrdesetodnevni pomen monstruozno ubijenoj folk pjevačici Jeleni Marjanović.

Kako je ranije javio reporter “Blica” na pomen na groblju je prvi stigao upravo taj nepoznati mladić u bijelom dresu. Dok je čekao da pristigne porodica on je zapalio svijeću za Jelenu.

mladic

FOTO Blic.rs

mladic1 mladic2

Nakon njega na groblje je stigla Jelenina majka, a nešto kasnije pjevačicin suprug Zoran Marjanović sa ostatkom porodice, piše Blic.

Ubrzo nakon što su se svi okupili prijatelji i porodica ubijene Jelene shvatili su da niko ne poznaje nepoznatog mladića koji je došao na pomen.

Jedan od prijatelja porodice Marjanović prišao je novinarima na groblju i od njih tražio da fotogradišu nepoznatog mladića jer ga niko ne prepoznaje i ne zna ko je on.

Porodica je nakon toga pozvala policiju i na groblje su stigla dva inspektora koja rade na ovom slučaju kako bi utvrdili ko je mladić.

Nepoznati mladić okrenuo se ka novinarima na groblju nakon pomena i rekao: “Takvu osobu izgubiti, to je strašno…”

Kada je porodica krenula sa groblja, policajci su prišli mladiću u bijelom dresu i nakon kraćeg razgovora ga priveli u policijsku stanicu na ispitivanje.