Je li ovo zaista najgora pjesma za film o Jamesu Bondu?

sam smith james bond

Sam Smithov soundtrack za novi film o Jamesu Bondu “Spectre”, nakon što je objavljen na Radio BBC 1, izaziva različite reakcije.

Pjesma “Writing’s On The Wall” traje četiri minute i 38 sekundi i počinje riječima: ‘I’ve been here before, but I always hit the floor, I’ve spent my a lifetime running, and I always get away…’

Grammyjima nagrađeni Sam Smith prvi je britanski pjevač koji je dobio priliku pjevati Bond soundtrack još od 1964., kad je isto učinio Tom Jones za “Thunderball”

BBC-jevi su novinari za mišljenje pitali sir Rogera Moora, možda i najpoznatijeg od svih glumaca koji su utjelovili Jamesa Bonda:

– Pjesma je pamtljiva i izvrsno orkestrirana – kratko je komentirao Moore.

Međutim, na Twitteru su se, kao i obično, pojavili najrazličitiji komentari, od oduševljenja do tvrdnji da je riječ najgoroj Bond pjesmi ikada.

Grammyjima nagrađeni Sam Smith prvi je britanski pjevač koji je dobio priliku pjevati Bond soundtrack još od 1964., kad je isto učinio Tom Jones za “Thunderball”. Zanimljivo je da niti jedan soundtrack za film o Jamesu Bondu, pa ni zadnji, pjesma “Skyfall” koju je izvela Adele, nije bio na prvom mjestu britanskih top lista. Mnogi su uvjereni da to neće uspjeti niti Sam Smith.

Prosudite sami…