Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Jennifer Aniston: Htjela bih vas upoznati s novim članom naše porodice

aniston (1)

Aniston između ostalog ima i pitbulla Sophie i šnaucera Clydea, a s bivšim suprugom Justinom Therouxom dijelila je njemačkog ovčara Dolly, koja je uginula krajem prošle godine

U dom holivudske glumice Jennifer Aniston ovih dana se slavilo. Zvijezda “Prijatelja” pokazala je svog novog krznenog prijatelja koji joj je potpuno ukrao srce.

“Htjela bih vas upoznati s novim članom naše porodice. Ovo je Lord Chesterfield. Jako je umoran. Ukrao je moje srce isti tren kad sam ga ugledala”, napisala je Jennifer Aniston ispod svog novog videa na Instagramu koji je u brzom vremenu nakupio gotovo 10 miliona pregleda.

Riječ je o napuštenom bijelom štencu kojem je poznata glumica odlučila otvoriti vrata svog doma te mu postati nova vlasnica.

Dodala je svojoj psećoj porodici od dva psa, još jednog ljubimca, a zbog toga ne krije radost i veselje. Oko nove bebe psa ima mnogo brige i prema njemu je usmjerila svu svoju pažnju posljednjih dana.

Aniston između ostalog ima i pitbulla Sophie i šnaucera Clydea, a s bivšim suprugom Justinom Therouxom dijelila je njemačkog ovčara Dolly, koja je uginula krajem prošle godine.

50-godišnja glumica nikada nije krila da je ljubiteljica životinja te je jednom prilikom rekla da može da bi udomila čak ljamu i sve druge životinje kojima treba dom.