Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavna glumica priznala

Jennifer Aniston otkrila koja rečenica joj je obilježila život

aniston (1)

Čini se da ni zvijezde poput Jennifer ne pršte od samopouzdanja u baš svakom trenutku

Glumica Jennifer Aniston je status velikog imena u Hollywoodu stekla još devedesetih kada je počela glumiti u legendarnoj seriji “Prijatelji”, a razni drugi uspjesi redali su se iz godine u godinu.

Ipak, čini se da ni zvijezde poput Jennifer ne pršte od samopouzdanja u baš svakom trenutku.

Glumica je u intervjuu s Harper's Bazaarom otkrila da je jedna rečenica koja joj je bila upućena kada je imala samo 11 godina promijenila njen život zauvijek.

“Sjećam se da mi je roditeljska figura u kritičnoj dobi od 11 godina nakon večere rekla da sam dobila dopuštenje da odem od stola jer nisam imala ništa zanimljivo za reći. Tu ću rečenicu zauvijek pamtiti i, ako ćemo iskreno (a hoćemo jer imam 50 godina), ona mi je obilježila cijeli život”, izjavila je Jennifer.

Dodala je kako joj uvijek bilo nevjerovatno ugodno davati svoj glas tuđim riječima, no kada je za stolom punim stranaca, ponovno se osjeća kao da joj je 11 godina.

Ipak, glumica ističe da je u posljednje dvije godine počela intenzivno razmišljati o tome kakav je uzor mladim djevojkama i kakvu im poruku šalje te da se želi potruditi da ničiji život ne obilježi slična rečenica kako bi baš svi znali da je njihova riječ bitna i da ima snagu.