Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Variety"

Jennifer Aniston producira remake popularne komedije iz 1980. godine

jennifer aniston
FOTO: Instagram

Originalni film pratio je tri kolegice iz ureda, koje su se odlučile osvetiti svom egoističnom i seksističkom šefu

Jennifer Aniston radi na remakeu poznate komedije Od 9 do 5 (9 to 5), koju je 1980. godine režirao Colin Higgins, piše Variety.

Aniston će producirati film uz svoju partnericu iz produkcijske kuće Echo Films, Kristin Hahn. Film će distribuirati 20th Century Studios.

Scenarij za film trenutno piše Diablo Cody, koja se proslavila filmovima Juno i Jennifer’s Body. Ove godine Cody je radila na scenariju za horor-komediju Lisa Frankenstein.

Originalni film pratio je tri kolegice iz ureda, koje su se odlučile osvetiti svom egoističnom i seksističkom šefu. Glavne uloge u filmu igrali su Jane Fonda, Lily Tomlin, Dolly Parton i Dabney Coleman. Komedija je bila veliki hit i zaradila je više od 100 miliona dolara, zbog čega je dobila istoimenu humorističnu seriju koja se prikazivala od 1982. do 1983. godine.

Parton je za film napisala pjesmu 9 to 5, a kasnije je radila i na glazbi za istoimeni mjuzikl koji je nominiran za nagradu Tony.

Aniston je producirala filmove i serije The Morning Show, Murder Mystery i Friends: The Reunion. Kao izvršna producentica radila je na Netflixovoj dramediji Dumplin, u kojoj se pojavila Parton.