SHOWbuzz

gostovala kod Howarda Sterna

Jennifer Aniston: Uživam u samačkom životu

09/10/2019

Jennifer Aniston uveliko odrađuje promocijske obaveze za svoju novu seriju "Morning Show" u kojoj glumi s Reese Witherspoon

Jennifer Aniston gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna priznala je da je savršeno zadovoljna samačkim životom, ali i da mrzi kad joj prijatelji namještaju spojeve. U emisiji se dotakla i vječne teme – novih nastavaka kultnih “Prijatelja”.

Otkako se prije dvije godine razvela od svog drugog supruga, glumca Justina Therouxa, Jennifer Aniston uživa u samačkom životu i za sad nema namjeru mijenjati svoj status.

Trenutno je, kaže, ne zanimaju veze jer se previše toga događa u njenoj karijeri, a otkrila je i da više ne dopušta prijateljima da joj namještaju spojeve, pogotovo one na slijepo.

“Gledaj, stvarno ne volim da mi namještaju spojeve. Ne da ne volim, već mrzim”, kaže Aniston.

Na pitanje uživa li u samoći, 50-godišnja glumica odgovorila je:

“Da i jako sam zaposlena. Za sad. Promovišem novu seriju i pripremam se za njenu drugu sezonu”.

Jennifer Aniston uveliko odrađuje promocijske obaveze za svoju novu seriju “Morning Show” u kojoj glumi s Reese Witherspoon, a koja će se u novembru početi prikazivati na novom streaming servisu Apple TV+. U razgovoru sa Strenom, kao i obično jedna od tema razgovora bili su i ovoga puta neizbježni “Prijatelji”.

Rekla je da se nedavno postava “Prijatelja” našla na večeri kod kolegice i prijateljice Courteney Cox.

“(David) Schwimmer je bio u gradu i nekako se posložilo da smo svi bili slobodni pa smo se našli. O bože, toliko smo se smijali”, rekla je Aniston.

“I niko te od ekipe ne nervira?”, upitao ju je Howard Stern.

“Nitko”, odgovorila je spremno glumica dodavši:

“Svima nam nedostaje to druženje, svakoga dana. Bila bih niko bez te serije”.

Iako je jasno da do novih nastavaka ove kultne serije, koja je u septembru ove godinu slavila 25 godina od prikazivanja prve epizode, neće doći jer to ne želi ni njeni kreatori ni glumci, od takvih pitanja Aniston ipak ne može pobjeći.

“Iskreno mislim da bismo svi to voljeli, no svima nam je itekako jasno da nove epizode serije ne bi bile ni približno dobre kao one stare. Pa zašto bismo onda to radili. Sve bismo uništili”, kaže glumica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.