Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

samo naprijed

Jennifer Garner ne smeta veza bivšeg muža i Jennifer Lopez

Jennifer-Garner-Ben-Affleck (1)

Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje zajedničke djece: Violet (13), Seraphinu (12) i devetogodišnjeg Samuela

Redatilja filma Argo, Bena Afflecka u posljednje vrijeme sve se češće može vidjeti u društvu bivše zaručnice Jennifer Lopez.

Anonimni izvor za USWeekly otkriva kako Benova bivša supruga, 49-godišnja Jennifer Garner nema ništa protiv te veze.

“J.Lo ima odobrenje od Jennifer Garner”, tvrdi izvor blizak glumici.

Drugi izvor je za Entertainment Tonight rekao:

“Jennifer Garner prihvaća Bena i tu nema mjesta neprijateljstvu. Sve dok se Ben pridržava međusobnih dogovora i održava situaciju zdravom, posebno u vezi s djecom, Jen je sretna.”

Osim toga, nagađa se i kako Jennifer Lopez jako cijeni Jennifer Garner, a izvor za USWeekly otkriva: “J.Lo misli da je Jennifer draga i divna osoba te nevjerovatna majka.”

Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje zajedničke djece: Violet (13), Seraphinu (12) i devetogodišnjeg Samuela, dok Jennifer Lopez ima dvoje djece, blizance Maxa i Emme (13), s Marcom Anthonyjem.

Jennifer Garner i Ben upoznali su se na snimanju filma Pearl Harbora 2001. godine, a zatim su glumili u filmu Daredevil koji je objavljen 2003. U to vrijeme Garner je bila u braku sa Scottom Foleyem, a Affleck je bio zaručen s J.Lo.

Ubrzo nakon prekida s J.Lo, Ben je ljubavnu sreću u septembru 2004. pronašao s Jennifer Garner, a par se zaručio svega dva mjeseca poslije. Vjenčanje je uslijedilo 2005. godine te su za vrijeme braka dobili troje djece. Razdvojili su se 2015. godine, a službeno razveli tek 2018. godine.

Čini se kako je i Jennifer Garner krenula dalje te se šuška kako se pomirila s Johnom Millerom. Naime, par je prekinuo prošlog ljeta nakon dvije godine veze no sada su sve glasnija nagađanja o njihovom pomirenju.

U međuvremenu, čini se kako veza Bena Afflecka i J.Lo postaje ozbiljna. Naime, J.Lo navodno planira preseljenje u Los Angeles i spremna je za ‘nov početak’ s Benom s kojim je bila u vezi od 2002. do 2004. godine. Izvor blizak glumici i pjevačici tvrdi kako se sprema preseliti iz Miamija te da na jesen planira potražiti novu školu za Emme i Maxa u Kaliforniji.