Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stigao bivši

Jennifer proslavila 50. rođendan, jednog gosta malo ko je očekivao

Brad-Pitt-Jennifer-Aniston

Pokušao je proći neprimjećeno prilikom dolaska u omiljeni restoran Jennifer Aniston na Zapadnom Hollywodu gdje se održala zabava

Iako je njihov razvodu kumovala romansa s Angelinom Jolie, Jennifer Aniston s bivšim suprugom Bradom Pittom ostala je u dobrim odnosima o čemu dovoljno svjedoče fotografije njegova dolaska na njenu proslavu 50. rođendana.

Dežurni paparazzi u Los Angelesu uočili su 55-godišnjeg glumca kako u tajnosti dolazi na rođendansku zabavu svoje bivše supruge Jennifer Aniston.

Brad, koji posljednjih sedmica puni medijske stupce vezom sa slavnom oskarovkom Charlize Theron, pokušao je proći neprimjećeno prilikom dolaska u omiljeni restoran Jennifer Aniston na Zapadnom Hollywodu gdje se održala zabava.

Uz Brada Pitta rođendansku proslavu Jennifer Aniston, između ostalih, nisu željele propustiti zvijezde poput pjevačice Katy Perry, glumca Orlanda Blooma, TV voditeljice Ellen DeGeneres, muzičke diva Barbre Streisand, glumica Kate Hudson i Gwyneth Paltrow.

Brak s Bradom Pittom, Jennifer je okončala 2005. godine, a svoju vezu započeli su nakon spoja na slijepo koji su 1998. godine organizirali njihovi agenti. Nedugo zatim Jennifer Aniston i Brad Pitt postali su “it” par u Holywoodu, a nakon dvije godine svoju vezu odlučili su ozakoniti brakom.

U januaru 2005. Jennifer i Brad svojoj ljubavi su odlučili reći zbogom nakon što se Brada počelo ljubavno vezivati s glumicom Angelinom Jolie s kojom se upoznao na setu filma “Gospodin i Gospođa Smith” 2003, godine.

Tokom 11- godišnje veze s Angelinom Jolie, američki tabloidi neprestano su izvještavali o tome kako je Brad i dalje u kontaktu s Jennifer, a sudeći po mučnoj brakorazvodnoj parnici od Angeline, Brad je odlučan u tome da obnovi svoje prijateljstvo s Jennifer.