Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeste li spremni za treći krug Tuborg partyja?

IMG_0065

Svake sedmice u maju, od četvrtka do nedjelje, Tuborg slavi zabavnu stranu života i nagrađuje svoje vjerne potrošače u gradovima: Sarajevo, Banja Luka, Zenica i Tuzla. Već su prošle dvije sedmice super provoda uz šarene Tuborg čepove. Održani su brojni DJ partyji i koncerti uz sjajna iznenađenja u okviru nagradne igre, a sve pod nazivom „Tuborg – Tvoj izbor zabave“.

Od večeras nastavljamo sa trećim krugom, kada će u sarajevskom Caffeu Tito biti upriličen party „Tvoj izbor zabave“. To znači da sa tri čepa u istoj boji svaki posjetilac može mijenjati muziku i slušati ono što on želi: House, Rock, Pop, R‘n‘B, Reggae, House, Disco, Hip Hop… Naravno, to nije sve! Svi oni koji skupljaju Tuborg čepove u boji pozvani su i da ih zamjene za nagrade: majice, slušalice ili rukasake, ali i da budu dodatno animirani za učešće u zabavnim aktivnostima i novim nagradnim igrama uz garantovano dobru muziku i zabavu tu noć.

U petak zabava seli u Banja Luku, u Caffe Kubana. U subotu poznati sastav The Babe Barbarella nastupa u Zenici u Caffeu Sloboda, a u nedjelju Tuborg party je u Caffeu Randers u Zenici.

Svi koji skupljaju čepove u boji pozvani su da dođu na planirane Tuborg party-e u svom gradu i zamijene ih za nagrade. 15 čepova mijenjaju za majicu kratkih rukava, 20 čepova za majicu dugih rukava, 40 čepova za slušalice, 50 čepova za ruksak, a sa 15 različitih čepova imaju priliku da izaberu poklon koji žele! Isto to očekuje i posjetitelje Tuborg party-a u Bijeljini, 4. i 18. juna.

Više informacija potražite na Tuborg Facebook stranici.