Poznata glumica

Joan Collins: Muž me silovao na prvom sastanku, udala sam se zbog sramote

joan collins ss

rogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi

Glumačka diva Joan Collins koja je u kultnoj “Dinastiji” tumačila Alexis, u novom dokumentarnom filmu BBC-ja je ispričala brojne nepoznate detalje o svojih pet brakova, a mnoge je šokiralo njeno priznanje da ju je prvi suprug silovao na prvom sastanku.

Collins je, naime, priznala da se za bivšeg supruga Maxwella Reeda udala zbog srama jer ju je silovao na prvom sastanku, a kasnije je pokušao da je proda starijim muškarcima za seks za jednu noć po cijeni od 10.000 funti.

„On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja djevica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok se seksao sa mnom“, priznala je glumica, prenosi Daily Mail.

U braku su bili četiri godine, a “udala se za njega zbog osjećaja srama”.

“Da nisam bila tako nevina po pitanju seksa i toga kako bi stvari trebalo da budu, ne bih to učinila, ali imala sam jak osjećaj krivice pa sam to ipak učinila. Medeni mjesec je bio čisti fijasko. Spolja smo izgledali sretno, a zapravo sam bila jadna”, priznala je glumica.

Nakon što je zatražila razvod, Reed je tražio da mu plaća 950 funti mjesečno jer je smatrao da ju je on otkrio. Glumica kaže da ju je u današnjoj protivvrijednosti taj brak koštao blizu dva miliona funti.