Još jedan Zmaj čeka prinovu

zmaj_djuric

Nakon što je Edin Džeko potvrdio da je njegova supruga Amra Silajdžić i šestom mjesecu trudnoće, i da će mu roditi sina, izgleda da još jedan Zmaj opet postaje tata.

Radi se o Milanu Đuriću, napadaču Bristol Cityja i reprezentacije BiH.

Naime, Đurić je prije nekoliko dana proslavio 27. rođendan, i tom prilikom na svom Instagramu objavio je dvije fotografije.

Jednu sa slavljeničkom tortom, na kojoj su supruga, kćer i on, te drugu na kojoj su male čarapice za bebu. Ispod te fotografije Milan je napisao: “Ovaj rođendan ima specijalan okus!!!” i dodao hashtag #familydjuric #4.

Questo compleanno ha un sapore molto speciale!!!?? ❤️#familydjuric #4

Objavu dijeli Milan Djuric (@djuric22)

Očito četvrti član familije Đurić je na putu, a još uvijek ne znamo je li u pitanju dječak ili djevojčica. Đurić i njegova supruga Bianca imaju djevojčicu Alice.

Objavu dijeli Milan Djuric (@djuric22)

Happy Valentine 's Day my Love! ♥ You are a beautiful wife and a special mom! #valentineday

Objavu dijeli Milan Djuric (@djuric22)

Milan Đurić zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Mehmedu Baždareviću za predstojeći kvalifikacioni meč sa Grčkom, ali je putem facebook stranice poručio da će svim srcem biti uz saigrače.

– Zbog povrede sam spriječen pomoći svojoj reprezentaciji u vrlo važnoj utakmici protiv Grčke. Uprkos tome, svim srcem sam uz moje kolege i biću najveći navijač Bosne i Hercegovine protiv Grka. Siguran sam da možemo osvojiti tri boda, napisao je Đurić.

Utakmica Bosna i Hercegovina-Grčka na programu je 9. juna na zeničkom Bilinom polju.