Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Diva hrvatske muzike

Josipa Lisac već rasprodala pola kapaciteta sarajevskog koncerta

josipa fb NOVA (1)

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo

Diva hrvatske muzičke scene Josipa Lisac nastupit će u petak, 29. 04.2022. s početkom u 21 sat u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

„Pola kapaciteta BKC-a je već rasprodano u prvim danima. Ostalo je još ulaznica za galeriju i VIP“, priopćili su iz agencije PRimera, dodavši kako se ulaznice mogu kupiti online preko KupiKartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

U svojoj karijeri, dugoj preko pet decenija, postala je prepoznatljiva po mnogim hitovima, poput „Magla“, „Hir, hir, hir“, „ Gdje Dunav ljubi nebo“, „Danas sam luda“ i brojnim drugim.

Fascinira da je i dalje koncertno i diskografski aktivna, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom na kojemu upravo radi.

Prije Sarajeva, Josipa će nastupiti u Koprivnici (08.04.), dok će nakon Sarajeva, koncertne aktivnosti nastaviti u Beogradu (14.05.), Zagrebu (01.06.), Banja Luci (07.07.), Šibeniku (09.08.) i Međugorju (19.08.).