Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Holivudska zvijezda

Jude Law napravio najbizarniji parfem ikad, miriše na znoj, krv i fekalije

Foto: Screenshot/ YouTube
Jude Law

Law je parfem izradio uz pomoć stručnjaka, a reditelj filma Karim Ainouz prisjetio se kako je to izgledalo na setu i ustanovio je da je miris bio užasan

Britanski glumac i holivudska zvijezda Jude Law napravio je vlastiti parfem za potrebe snimanja novog filma o kralju Henriku VIII., ali ono što ovaj parfem čini posebnim jest njegov miris, piše Index.hr.

Naime, Law je napravio parfem s mirisom krvi, znoja i fekalija, a na konferenciji za medije koja se održala u ponedjeljak u Cannesu Jude je objasnio zašto se odlučio za baš takav miris.

“Pročitao sam nekoliko zanimljivih detalja o Henriku, kao što je recimo to da ste ga mogli namirisati tri sobe dalje. Noga mu je jako trunula, a pokušao je sakriti miris ružinim uljem. Mislio sam da ćemo imati dodatni efekt na snimanju ako budem užasno smrdio”, rekao je Law na konferenciji povodom prikazivanja filma Firebrand o Henriku VIII.

Law je parfem izradio uz pomoć stručnjaka, a reditelj filma Karim Ainouz prisjetio se kako je to izgledalo na setu i ustanovio je da je miris bio užasan.