Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

da nije džaba krojena

Julia Roberts bila je spremna za večeras, u ovoj smo je haljini trebali gledati

julia (1)

Sa suprugom Dannyjem Mooderom i svoje troje djece, 15- godišnjim blizancima Hazel i Phinnaeusom i 12- godišnjim sinom Henryjem, Julia trenutno provodi dane u izolaciji u svom domu u Los Angelesu

U svijetu showbiznisa, prvi petak u maju postao je sinonim za glamurozni bal Met Gala – gala događanje u njujorškom muzeju Metropolitan kojeg mnogi nazivaju i ‘Oskarom Istočne obale’, a poput brojnih događanja, ova tradicionalna modna manifestacija otkazana je usred vladajuće pandemije koronavirusa.

Poput brojnih zvijezdi koje su se ove sedmice prisjetile ove modne zabave godine, slavna oskarovka i holivudska miljenica Julia Roberts na svom Instagram profilu također se odlučila osvrnuti na ovo događanje humanitarnog karaktera u organizaciji jedne od najutjecajnijih žena u modnoj industriji – urednice američkog izdanje magazina Vogue, Anne Wintour.

Kako bi odala počast otkazanoj Met Gali, dok se Amerika nastavlja boriti s pandemijom, 52- godišnja Julia Roberts odlučila je podijeliti fotografiju svog izdanja u raskošnoj, crno-bijeloj haljini od tila, na kojoj s čašom u ruci vješto pozira naslonjena na prozor kupaonice svog apartmana u New Yorku.

U ovom glamuroznom izdanju Julia neće večeras viđena viđena na Met Gali. No, odlučila je da spomenutu kreaciju za premijeru na crvenom tepihu, pokaže svojim fanovima. Otkrila kako je za njega zaslužna njena prijateljica i stilistica Elizabeth Stewart s kojom dugi niz godina uspješno surađuje.

Sa suprugom Dannyjem Mooderom i svoje troje djece, 15- godišnjim blizancima Hazel i Phinnaeusom i 12- godišnjim sinom Henryjem, Julia trenutno provodi dane u izolaciji u svom domu u Los Angelesu.