Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Access Hollywood"

Julia Roberts i George Clooney otkrili zašto nikada nisu postali par

New Project (79)

Na pitanje o njihovim prvim dojmovima Clooney je rekao kako ga je Roberts “nasmijala”, a Roberts je njega okarakterizirala kao “nježnog”

Glumci George Clooney i Julia Roberts podijelili su nove detalje o svom prijateljstvu – uključujući i zašto nikada nisu postali par.

Clooney i Roberts dali su intervju za Access Hollywood koji je objavljen u srijedu, uoči prikazivanja njihovog novog filma, Ticket to Paradise, a tokom razgovora voditelj Kit Hoover “zasuo” ih je pitanjima o njihovom dugogodišnjem odnosu.

Na pitanje o njihovim prvim dojmovima Clooney je rekao kako ga je Roberts “nasmijala”, a Roberts je njega okarakterizirala kao “nježnog”. Glumci su zatim upitani o kvaliteti kojoj se najviše dive jedno kod drugog – Clooney je pohvalio “ljubaznost” svoje kolegice, a Roberts je rekla da poštuje njegovu “čvrstoću duha”.

Hoover je zatim postavio pitanje koje si mnogi obožavatelji glumaca postavljaju godinama – jesu li ikada imali pravilo zabrane izlazaka, kao i jesu li “prije mnogo godina uopće bili u vezi”.

Roberts je odgovorila: “Da ne izlazimo jedno s drugim? Mislim da to nismo trebali otkriti!”

Clooney je ipak dao detaljnije objašnjenje zašto nikada nisu podigli stvari na “viši nivo”.

“Julia je uvijek bila u vezi ili sam ja bio u vezi. I odmah smo postali prijatelji. Tako da nije bilo ništa, bilo nam je samo zabavno”, ispričao je.

Clooney i Roberts zajedno su glumili u više filmova, uključujući Oceanovih 11 iz 2001., Ispovijedi opasnog uma iz 2002., Oceanovih 12 iz 2004. i Money Monster iz 2016. godine.