Justina Biebera odveli u kafanu da sluša narodnjake?

bieber_zagreb2

Čini se da je kanadska zvijezda Justin Bieber (22) odlučio produžiti boravak u hrvatskoj prijestonici. Kanadska će zvijezda tek sutra otići iz Zagreba, a večeras, prema pisanju hrvatskih medija, ide na – narodnjake.

Nakon što je pogledao film u CineStar Arena Imax Gold Classu, tulumario je na after partyju u zagrebačkom klubu The Best, gdje je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James. Ondje je pozdravio oduševljene obožavatelje i nazdravljao šampanjcem. Nije bio izoliran, upoznavao se s ljudima, no nije bio raspoložen za fotografiranje.

Ljudi koji su ugostili pjevača, željeli su mu pokazati nešto što još nije nikad vidio, a to su “cajke”, piše Dnevnik.hr.

Prije izlaska Justin se odlučio dobro najesti pa su ga odveli u dva restorana u centru grada.

bieber_zagreb

FOTO 24sata.hr

Bieber se sinoć nakon spektakularnog koncerta u Areni zabavljao u The Bestu.

Pop senzaciju na zagrebačko Lanište došle su gledati obožavateljice iz cijele Evrope. Dobro raspoloženi pjevač se na koncertu zahvalio fanovima na “ljubavi i podršci”.

RTL piše da je Justin pio domaće pivo, jeo sushi i pričao s ljudima koji su sjedili za stolom do njega.

Justin će u Krakow, u kojem mu je zakazan sljedeći koncert u sklopu “Purpose” turneje, krenuti tek sutra. Kamioni s djelom njegove ekipe i opremom već su na putu prema Poljskoj. Pjevač je jučer u Zagreb stigao tek tri sata prije početka koncerta.