SHOWbuzz

Žena sa stilom

Kad Jennifer Lopez izlazi iz teretane svi se za njom okreću (FOTO)

13/04/2019

Fotografi je redovito snimaju na izlasku iz teretane u jednostavnim sportskim kombinacijama

Niko ne voli toliko odlaske u teretanu kao Jennifer Lopez. Poznata pjevačica i glumica svakodnevno vježba – kako zbog vlastitog zdravlja, tako i zbog održavanja fit forme što je neophodno za obavljanje posla na pozornici i pred kamerama.

Fotografi je redovito snimaju na izlasku iz teretane u jednostavnim sportskim kombinacijama sastavljenima od tajica i crop-topova koji ističu njezino čvrsto tijelo te upotpunjenih s tenisicama. Ali ono što uvijek privlači pažnju te izaziva rasprave je njezina torba.

Jennifer Lopez vrlo često nosi jednu od mnobrojnih Hermesovih ili sličnih dizajnerskih torbica. Ne samo da su u pitanju modeli koji koštaju po nekoliko desetaka hiljada dolara, a koje žene obično nose u posebnim prilikama, već je riječ i o vrlo malim torbama u koje ne stane mnogo.

Torbe za teretanu obično su prostrane kako bi se u njih moglo spremiti sve potrebne sitnice, te napravljene od vodonepropusnog materijala koji omogućava da u njega stavimo mokar ručnik od vježbanja i slične stvari.

S druge strane, Hermes i ine dizajnerske torbe koje Jennifer Lopez nosi u teretanu napravljene su zmijske kože i sličnih rijetkih materijala.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.