Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako Beyonce, Serena, Alessandra Ambrosio, Tori Spelling izgledaju bez photoshopa

Beyonce Knowles Alessandra Ambrosio Tori Spelling Serena Williams

Nije tajna da svaka celebrity dama ima vojsku ljudi koji se brinu o njenom izgledu, ali ono što vidimo na naslovnicama časopisa često nema ama baš nikakve veze sa stvarnošću. I dok se mnoge ljepotice kunu kako se ponose svojim nesavršenostima, njihove fotografije koje nisu obrađene u photoshopu pokazuju baš suprotno.

Tako, primjerice, Beyoncé Knowles (36) u Sports Illustratedu odjednom uopće nema široke bokove, noge su joj tanke kao da je supermodel, a u editorijalu istoga časopisa i američka teniserka Serena Williams (36) doslovno se – prepolovila!

Ništa bolje nije ni s Alessandrom Ambrosio (37), sad već bivšom Victorijinom anđelicom iz Brazila, koja u reklamnoj kampanji za rublje izgleda savršeno, ali u stvarnosti, čini se, baš i nije toliko zategnuta i čvrsta…

I glumica Tori Spelling (45), koja se 1990-ih proslavila kao Donna u popularnoj televizijskoj seriji “Beverly Hills, 90210”, svim silama trudi se od javnosti sakriti celulit, trbuščić i opuštenu kožu, ali paparazzi fotografije prikazuju je baš onakvom kakva uistinu jest.

Tori Spelling

Serena Williams

Beyoncé Knowles

Alessandra Ambrosio

“Osim što same ispadaju smiješne i lažne s tim pretjeranim uljepšavanjem, zvijezde mladim djevojčicama šalju jako pogrešnu sliku o vlastitim tijelima i ljepoti, a posljedice, nažalost, mogu biti kobne. Taj trend svakako treba mijenjati i upozoravati na njega sve dok se ne iskorijeni”, upozorili su stručnjaci.