SHOWbuzz

Ana Saso

Kako danas izgleda nekada najljepša žena Jugoslavije

28/05/2019

Izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa ljekarem Hrvojem Tomaševićem

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Saso važila za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Anu publika najprije pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, priljepljenoj majici izranja iz mora, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno.

Lijepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova dama i dalje zgodna.

To nas ni ne čudi, s obzirom da se Ana aktivno bavi vježbanjem i da je posvećeno zdravom životu.

– S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom – rekla je Saso prije nekoliko godina za “Gloriju”.

View this post on Instagram

🌞👑💖

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; dva puta se udavala, ali oba braka su se nesretno završila. Podsjetimo, ona je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak ipak nije uspio na duge staze, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

View this post on Instagram

Nema opisa 😎😉

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Ni Anin brak sa pravnikom Igorom Franceskijem nije uspio – ovaj čovjek je bio izvikani šarmer i neprestano su kolale glasine da da je besramno vara sa mladim djevojkama i to na oči čitavog Splita. Dvije godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu djevojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

View this post on Instagram

😎🌞😀

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa ljekarem Hrvojem Tomaševićem.

Komentari

Autor: Blic

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.