Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fotka na storyju

Kako je Jennifer Lopez zaradila modricu na lijevom oku?

jlo (1)

Podsjetimo, Lopez je trenutno na svojoj četvrtoj turneji “It's my party tour”, koju je organizirala kao svojevrsnu proslavu 50. rođendana

Američka pjevačica i glumica, Jennifer Lopez (49), šokirala je fanove na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj je prekrivena modrica na oku.

Na fotografiji pjevačica leži u krevetu s povezom i oblogom oko ozlijeđenog oka.

Jennifer je uz fotografiju napisala “glamurozni život”.

Iako se još uvijek ne zna tačan uzrok ozlijede, Lopez je objavom zabrinula mnogobrojne pratitelje koji nisu navikli na ovakve fotografije, a mnogi su se zapitali i hoće li pjevačica biti u stanju održati planiranu turneju.

Podsjetimo, Lopez je trenutno na svojoj četvrtoj turneji “It's my party tour”, koju je organizirala kao svojevrsnu proslavu 50. rođendana. U sklopu turneje održat će ukupno 36 koncerata, i to na četiri kontinenta – Sjevernoj Americi, Evropi, Aziji i Africi.

Inače, pjevačica će jubilarnih 50 navršiti 24. jula. S obzirom na njen besprijekoran izgled, mnogima je teško povjerovati da će Lopez napuniti pola stoljeća.

Na pitanje kako održava tako mladolik izgled, odgovorila je da su njene tri tajne: kontrolisani unos kofeina, nekonzumiranje alkohola, te dug i kvalitetan san.