Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bivši supružnici

Kanye West prekinuo s novom djevojkom pa poslao kamionet ruža na adresu Kim Kardashian

kim i kanye insta (1)

“Moja vizija je kristalno jasna”, pisalo je na automobilu, a istu stvar je napisao i u Instagram postu objavljenom na Valentinovo koji je zatim obrisao. U tom postu je tagovao Kim

Kanye West prekinuo je s novom curom te se odmah bacio na udvaranje bivšoj supruzi Kim Kardashian.

Američki mediji prenose da je Kanye prekinuo vezu s Julijom Fox, a zatim je, na Dan zaljubljenih, poslao kamionet pun ruža na adresu Kim Kardashian.

“Moja vizija je kristalno jasna”, pisalo je na automobilu, a istu stvar je napisao i u Instagram postu objavljenom na Valentinovo koji je zatim obrisao. U tom postu je tagovao Kim.

Inače, Kanye ovih dana ne proživljava baš dane svog života. Svakodnevno na društvenim mrežama napada poznate osobe povezane s Peteom Davidsonom, novim dečkom Kim Kardashian, a izviždan je na stadionu na kojem se igrao Super Bowl, gdje se pojavio s djecom North i Saintom.

Kim na njegove romantične pokušaje nije reagirala, a na Valentinovo je viđena s Davidsonom na večeri.

Julia Fox je, pak, obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog Instagrama. “Imam ljubavi u sebi za tog čovjeka, ali nisam bila zaljubljena u njega. Pa nemam 12 godina”, napisala je nakon prekida te dodala da zna da bi je svi voljeli vidjeti u suzama.