SHOWbuzz

vogue

Karlie Kloss otkrila razlog zbog kojeg je napustila Victoria's Secret

03/07/2019

Iako je tada tvrdila da je to učinila zbog previše obveza na fakultetu, u nedavnom intervjuu za Vogue otkrila je i dublju priču koja stoji iza njenog odlaska

Manekenka Karlie Kloss nekada je bila jedno od najpoznatijih lica Victoria's Secreta.

Njeno zlatno doba poklopilo se s najuspješnijim periodom tog brenda, periodom od 2012. do 2014. godine. Tada je Karlie odlučila “skinuti krila” i pozdraviti se sa statusom anđelice.

Iako je tada tvrdila da je to učinila zbog previše obveza na fakultetu, u nedavnom intervjuu za Vogue otkrila je i dublju priču koja stoji iza njenog odlaska.

Naime, Kloss je u to doba na fakultetu učila o teoriji feminizma, što ju je ponukalo da razmisli o tome kosi li se to s njenom rezidencijom u Victoria's Secretu.

“Razlog zbog kojeg sam prestala raditi s Victoria's Secretom je zato što sam smatrala da to nije slika onog što ja jesam i da to nije poruka koju želim poslati mladim ženama diljem svijeta o tome što lijepo zapravo znači.”

Iako je Ed Razek, direktor marketinga ovog brenda, izjavio da misli sve najbolje o Kloss te da će “ona za njega uvijek biti anđelica” te uprkos tome što je 2017. godine Kloss nosila njihovu reviju, ona je izjavila da se baš nikad ne bi vratila u njihovu stalnu postavu.

View this post on Instagram

To me this cover is the culmination of so many forces in my life. The opportunity to work with this dream team is the privilege of a life time. @britishvogue is a publication that has supported me since the inception of my career. #StevenMeisel is the greatest mentor a model could ever have, it is on his set that I learned what excellence in our industry truly means. @patmcgrathreal and @guidopalau bring it all to life with their unparalleled talent and vision. @edward_enninful has played a pivotal role in my life personally and professionally since the day we met, and this cover is an extraordinary milestone to celebrate this next chapter in my life. The story is beautifully captured by my friend and colleague @elainewelteroth in a more raw and real way than I have ever shared before. This cover means more to me than anyone could possibly know. Thank you all from the bottom of my heart ???✨

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

U istom intervjuu je prokomentirala i svoj prelazak na judaizam te otkrila da su joj mnogi rekli kako to i nije baš feministički potez jer je to napravila zbog svog supruga.

Ipak, ona tvrdi da su je snaga i volja koje je uložila u čitav proces učinili znatno jačom osobom i da će se uvijek smatrati snažnom i neovisnom ženom bez obzira na vjeru ili bilo što drugo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.