Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

koncert u areni

Karte za koncert Celine Dion u Zagrebu su “žara”, ali idu kao lude

celine1

Celine Dion prodala je gotovo 250 miliona albuma tokom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammyja, dvije nagrade Akademije i sedam Američkih muzičkih nagrada

Pjevačica Celine Dion (51) objavila je kako će u sklopu svjetske turneje “Courage” nastupati i u Zagrebu. “Koncert za pamćenje” najavljen je za 5. juna 2020., i to u Areni Zagreb.

Iako do koncerta ima još osam mjeseci, već prvog dana redovne prodaje krenula je navala za ulaznicama pa je tako u prvom satu prodano više od 5.000 ulaznica, piše 24sata.hr.

– Interes publike prelazi sva naša očekivanja. Raduje nas ovako dobar odaziv jer je to znak da je publika zaista dugo čekala nastup ove velike muzičke dive – poručio je organizator koncerta.

Celine Dion prodala je gotovo 250 miliona albuma tokom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammyja, dvije nagrade Akademije i sedam Američkih muzičkih nagrada.

Inače, fanovi koji žele VIP mjesto u Areni morat će “iskeširati” i do 7000 kuna (oko 2.000 KM). Cijena standardnih ulaznica za tribine kreću se od 445 (oko 120 KM) do 1.250 kuna. Kada su u pitanju VIP paketi tu je i “The Diamond Vip” od 6.890 kn, koji je najskuplji.