Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kate i William od magazina Closer traže 1,5 miliona eura odštete

PREVIOUSLY UNSEEN EXCLUSIVE FILE PICTURE: Prince William and Kate Middleton on holiday in Ibiza in 2006. The high profile couple are to be married on April 29 in London

Francuski magazin Closer 2012. godine objavio je fotografije Kate Middleton (35) na kojima se sunča u toplesu. Kate je tad sa suprugom, princom Williamom (34), bila na odmoru u privatnoj kraljevskoj vili na jugu Francuske.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea tužili su francuski magazin zbog narušavanja privatnosti, a suđenje je započelo u utorak. Traže da im se za neovlašteno objavljivanje fotografija isplati 1,5 miliona eura.

Podsjetimo, Kate je nedavno otvorila dušu za jedan britanski magazin i u iskrenom intervjuu govorila o majčinstvu i teškoćama s kojima se susreće otkako je rodila.

– Biti majka mi je divno iskustvo, ali to je i ogroman izazov, čak i za mene koja imam veliku pomoć i podršku velikog broja ljudi, što većina majki ipak nema. Ne postoje pravila, nema dobrog i lošeg, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnoge majke, pa i ja, zbog toga se suočavaju s manjkom samopouzdanja – priznala je.

Otvoreno je progovorila i o postporođajnoj depresiji, za koju smatra da je često izazivaju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo.