SHOWbuzz

Kate i William od magazina Closer traže 1,5 miliona eura odštete

04/05/2017

Francuski magazin Closer 2012. godine objavio je fotografije Kate Middleton (35) na kojima se sunča u toplesu. Kate je tad sa suprugom, princom Williamom (34), bila na odmoru u privatnoj kraljevskoj vili na jugu Francuske.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea tužili su francuski magazin zbog narušavanja privatnosti, a suđenje je započelo u utorak. Traže da im se za neovlašteno objavljivanje fotografija isplati 1,5 miliona eura.

Podsjetimo, Kate je nedavno otvorila dušu za jedan britanski magazin i u iskrenom intervjuu govorila o majčinstvu i teškoćama s kojima se susreće otkako je rodila.

– Biti majka mi je divno iskustvo, ali to je i ogroman izazov, čak i za mene koja imam veliku pomoć i podršku velikog broja ljudi, što većina majki ipak nema. Ne postoje pravila, nema dobrog i lošeg, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnoge majke, pa i ja, zbog toga se suočavaju s manjkom samopouzdanja – priznala je.

Otvoreno je progovorila i o postporođajnoj depresiji, za koju smatra da je često izazivaju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.