SHOWbuzz

zajedno za božić

Kate Middleton i kraljica Elizabeta II konačno su “kliknule”

10/12/2019

Za razliku od Kate Middleton i princa Williama koji će Božić provesti s kraljevskom porodicom, Meghan Markle i princ Harry namjeravaju za blagdane biti s njenom majkom Doriom Ragland

Kate Middleton ove će se godine za Božić pridružiti kraljevskoj porodici u Sandringhamu, za razliku od Meghan Markle i princa Harryja.

Čini se kako je 37-godišnja Kate Middleton koja je od 2011. u braku s princom Williamom napokon izgradila opušten odnos s kraljicom Elizabetom II, pogotovo nakon rođenja šestogodišnjeg princa Georgea, četverogodišnje princeze Charlotte i godinu dana starog princa Louisa.

Kraljica Elizabeta II i Kate Middleton navodno su obje prilično sramežljive i povučene osobe, pa im je trebalo dosta vremena kako bi razvile ležeran odnos.

Kraljica Elizabeta II uživa u vremenu koje provodi s Kate Middleton prvenstveno zbog unučadi. Vojvotkinja se dodatno trudi uključiti kraljicu u živote svoje djece.

Za razliku od Kate Middleton i princa Williama koji će Božić provesti s kraljevskom porodicom, Meghan Markle i princ Harry namjeravaju za blagdane biti s njenom majkom Doriom Ragland. S njima će biti i njihov sin Archie.

Kraljica Elizabeta II podržava njihovu odluku te razumije da jednostavno žele izbjeći pažnju medija na neko vrijeme. Dodatni razlog zašto Meghan Markle želi provesti Božić s majkom je što to nije bila u prilici učiniti zadnjih par godina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.