Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivša Deppova djevojka

Kate Moss trebala bi svjedočiti u postupku Johnnyja Deppa protiv Amber Heard

kate moss ss yt

Deppovi advokati su, piše People, likovali kad je Heard spomenula Moss

Kate Moss, bivša djevojka Johnnyja Deppa, svjedočit će na suđenju u kojem se spore Johnny Depp i Amber Heard.

Časopis People piše da im je izvor blizak glumcu potvrdio kako bi Moss trebala svjedočiti sutra, u srijedu, putem videa. Razlog njenog svjedočenja je to što ju je Amber Heard spomenula na suđenju ranije ovog mjeseca.

Heard je spomenula Moss kada je prepričavala jedan navodni sukob između Johnnyja Deppa i njene sestre Whitney Henriquez. Glumica je rekla kako je Depp zamahnuo rukom na njenu sestru, nakon čega se ona “odmah sjetila Kate Moss i stepenica” i potom udarila glumca.

Deppovi advokati su, piše People, likovali kad je Heard spomenula Moss zato što im je to dalo priliku da je pozovu kao svjedokinju koja će osporiti izjavu glumice, prenosi Index.hr.

Heard je navodni incident s bivšom djevojkom i stepenicama spomenula i u spornom članku u The New York Postu 2020. godine.

Inače, Moss i Depp su bili u vezi od 1994. do 1997., a poznato je da su u odnosu imali trzavica. Tako je Depp jednom prilikom uhapšen nakon što je uslijed svađe uništio hotelsku sobu. Glumac je kasnije priznao da mu je bilo teško uskladiti poslovne obaveze s privatnim životom, dok je Moss rekla kako joj je godinama bilo teško zbog prekida.